Met eyecatchers de wereld verfraaien

“Na omzwervingen over de hele wereld hak ik 2005 op Rhodos een knoop door: ik word kunstenaar. Impulsief? Deels, voornamelijk gevoed door de nieuwsgierigheid die is ontstaan uit het het werk dat ik in tussenliggende periodes uitvoer in mijn vaders atelier.

 

Ondanks waarschuwingen, maar met veel steun van mijn partner Annelies, neem ik toch die stap. Nu, 14 jaar later, en met een stevig herkenbaar handschrift, de mooiste keuze die ik kon maken.

 

De kunstwereld veranderde, waar een grote terugloop van vaste galerieën aanhield nam ikzelf steeds meer het initiatief tot de verkoop en verhuur van kunstwerken, zowel van mezelf alsook van andere kunstenaars.

 

Een eigen galerie, genaamd Serronius Fine Art, werd in 2016 dan ook een feit. In snel tempo ontwikkel ik Serronius Fine Art middels deelnames aan kunstbeurzen, het organiseren van thuisexposities en door online kunstverkoop. De beste keuze die ik kon maken.

 

Het kunstenaarschap en Serronius Fine Art wandelen hand in hand, want uiteindelijk doe ik met beide waar ik veel plezier aan beleef; Met eyecatchers de wereld verfraaien.

 

Tom Smetsers, eigenaar Serronius Fine Art

 

0
× Kunnen wij u helpen?